Farfalle alla Viestana

Farfalle alla Viestana

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Těstoviny farfalle - motýlci 300g, Rajčatový protlak 115ml, Sušené rajčata v olivovém nálevu cca 5ks půlek, Olivy obou barev cca 1,5dcl, Kapary - poupata 1 lžíce, Česnek 1stroužek, Olivový olej - 3lžíce, Tymián lžička, Sůl
Dáme vařit těstoviny - motýlky dle návodu. Vodu osolit a zakápnout olivovým olejem. Mezitím než se uvaří, nakrájíme na půlky olivy obou barev, rajčata pak na proužky. Česnek na plátečky. Připravíme si hrnec nebo pánev, na ní nalijeme olej, rozpálíme, přidáme česnek lehce posmahneme, přidáme dál rajčata, olivy, kapary, rajčatový protlak. Směs na pánvi prohřejeme a přisypeme tymián na provonění. Těstoviny scedíme. Dál můžeme servírovat dvěma způsoby a to těstoviny na talíř a dát na ně směs, nebo promíchat dohromady. Podávejte s bílým vínem. Přeji dobrou chuť
Autor: monika d.

Obchod Apetit