Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hovězí na černých fazolích

Pečené maso s báječnou marinádou z česneku, zázvoru a pepře. K němu si uvařte fazole a čínské zelí.

Vydání: 2009/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
Marinování 30 minut
PT15M
Pečení 0:15
Maso Asijská

Ingredience

    • 500 g vysokého roštěnce, v celku
    • 2 stroužky česneku, prolisované
    • 2 lžičky jemně strouhaného zázvoru + černý pepř
    • 1 lžíce rostlinného oleje
    • ¼ hrnku nasekaných černých fazolí
    • 2 lžíce sójové omáčky
    • svazek čínského zelí pak-čoi, spařeného horkou vodou

Příprava jídla

1 Maso, česnek, zázvor, pepř a olej smíchejte a nechte marinovat půl hodiny.

2 Rozehřejte pánev a maso opečte 3–4 minuty po všech stranách tak, aby se zatáhlo (marinádu uschovejte). Pak maso přesuňte do trouby předehřáté na 200 °C a 15 minut pečte.

3 Marinádu, sójovou omáčku a 125 ml vody vlijte na pánev a za stálého míchání minutu vařte. Přidejte fazole a čínské zelí a vařte 2–3 minuty doměkka. Roštěnec nakrájejte na plátky a servírujte se zelím a marinádou z černých fazolí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Čínské menu

Hovězí hrudí s křenovou krustičkou a mrkvičkami

Kuře na víně a sójové omáčce

Pikantní vepřové

Křupavé nudle s kachními prsíčky

Čínská smažená rýže

Won ton

Přidat komentář