Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ryba v páře s kapustou

Rychlá a výborná večeře, vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají váhu.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do hodiny
Vaření 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Maso Francouzská

Ingredience

    • 4× 150g filety z bělomasé ryby + sůl
    • 2 červené či zelené chilli papričky, nasekané
    • 3 lžičky čerstvě strouhaného zázvoru
    • 600 g kapusty, na tenké proužky
    • 4 lžičky slunečnicového oleje
    • 2 lžičky sezamového oleje
    • 4 stroužky česneku, na tenké plátky
    • 4 lžičky sójové omáčky

Příprava jídla

1 Rybu posypte chilli, zázvorem a solí. Kapustu 5 minut povařte v páře. Pak na ni položte filety a ještě 5 minut vařte.

2 Mezitím v rendlíku zahřejte oba oleje a vsypte česnek, za stálého míchání ho opečte do světlehněda. Rybu a kapustu rozdělte na talíře, každý kus ryby zakapejte lžičkou sójovky a pokryjte polovinou česneku s olejem. Podávejte.

 

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář