Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pappardelle s telecím ragú

Klasická italská kombinace těstovin a skvělého ossobuca nezklame.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT25M
Vaření 0:25
Maso Italská

Ingredience

    • 1 dávka ossobuca
    • 400 g pappardelle
    • parmazán
    • olivový olej

Příprava jídla

Nechte rozmrazit jednu dávku ossobuca a maso rozmělněte do omáčky. Směs zahřívejte v hrnci 2 minuty, dejte stranou a uchovejte horké. Uvařte 400 g pappardelle nebo jiných širokých těstovin podle návodu na obalu. Uvařené slijte, promíchejte s ragú a posypte hoblinami parmazánu. Na talíři pokapejte panenským olivovým olejem.

NĚCO NAVÍC: Připravte si krémovější verzi omáčky. V hrnci rozehřejte lžíci másla a zaprašte 2 lžičkami hladké mouky. Míchejte minutu a zalijte 100 ml smetany ke šlehání a za stálého míchání přiveďte k varu. Teprve do této směsi dejte ohřát dávku ossobuca. Ochutnejte a případně dosolte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Telecí kotlety s lilkovou krustou

Telecí balenky na tokajském víně

Telecí ragú s houbami a šunkovým knedlíkem

Koláč s telecím masem a houbami

Italské ossobuco - základní recept

Masové taštičky

Rajčatová polévka s telecím a gremolatou

REKLAMA

Přidat komentář