0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Torta alla gianduja

Torta alla gianduja

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Těsto:
110g hladké mouky
50g cukru krupice
45g másla
1/5 kypřícího prášku
10g kakaa
2 žloutky
kapka oleje extra virgin
špetka soli

Krém:
150g nutelly
50g hořké čokolády na vaření
100ml smetany
100ml mléka
1 vejce
Postup: Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme půl hodiny odležet ve folii v lednici. Formu vymažeme máslem a vyložíme asi 2/3 těsta, vyrobíme tak dno dortu. Zbytkem těsta vyložíme formu ze stran. Ve vodní lázni rozpustíme nutellu, čokoládu, mléko a smetanu. Po vychladnutí vmícháme jedno celé vejce a nalijeme do formy, pečeme v předehřáté troubě na 
175 stupňů asi 20min.
Autor: bonofox

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč