Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jehněčí polévka s kuskusem

Rychlá polévka ze zajímavých surovin. Jehněčí, koriandr, kuskus, špenát a sypaný sýr feta. Překvapte své blízké.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 200 g jehněčího masa
    • 1 červená cibule
    • stroužek česneku
    • lžička mletého koriandru
    • 400 g krájených rajčat
    • 500 ml drůbežího vývaru
    • 80 g kuskusu
    • sůl
    • pepř
    • 100 g baby špenátu
    • sypaná feta

Příprava jídla

1 V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 3 minuty na něm opékejte 200 g jehněčího masa, na kostky. Maso vyjměte, osmahněte 1 červenou cibuli, najemno nakrájenou, a stroužek česneku, drcený.

2 Přidejte lžičku mletého koriandru, 400 g krájených rajčat, 500 ml drůbežího vývaru, 80 g kuskusu, sůl, pepř a 5 minut vařte.

3 Vraťte maso, přimíchejte 100 g baby špenátu a podávejte sypané fetou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Cizrnová polévka

Blesková minestrone

Polévka s taveným sýrem

Bylinková jarní polévka

Avgolemono

Cibulačka s pancettou

Krémová ředkvičková polévka

Fazolová polévka s těstovinami

Nudlová polévka s krevetami

Balkánská polévka se zeleninou

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

REKLAMA

Přidat komentář