Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Cheese Cake

Popis receptu: 
Cheese Cake, který jsme si s rodinou dávali v New Yorku byl přesně takový, jako je tento. Je to jeho nejjednodušší variace, ale zaručeně se nespletete tím, že to jednoduché bývá často tím nejlepším. Je skutečně dokonalý.
Autor: Barbora Kašová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 10
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    vejce: 4 hladká mouka: 2 lžíce citrónová kůra: 2 lžíce vanilková esence: 0,5 lžičky krystalový cukr: 215 g přírodní sýr Philadelphia nebo Buko: 750 g Roztáté máslo: 125 g Rozdrcené máslové sušenky: 250 g kysana smetana: 300 ml

Příprava jídla

Předehřejeme troubu na 160°C. Dortovou formu vyložíme pečicím papíremSušenky rozmačkáme, promícháme s máslem a rukama nebo skleničkou upěchujeme do formy. Dáme chladit na 30 minut do lednice.Sýr smícháme s cukrem, vanilkovou esencí, citronovou kůrou, moukou a přidáváme postupně po jednom vejci. Šleháme a nakonec přidáme kysanou smetanu. Opět prošleháme.Hmotu náplň nalijeme na těsto a pečeme 75 - 90 minut. Po této době otevřeme dvířka trouby a 2 hodiny sušíme.Ceese cake se chladí ještě pět hodin v lednici.
REKLAMA

Přidat komentář