Cheese Cake

Cheese Cake

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

vejce: 4
hladká mouka: 2 lžíce
citrónová kůra: 2 lžíce
vanilková esence: 0,5 lžičky
krystalový cukr: 215 g
přírodní sýr Philadelphia nebo Buko: 750 g
Roztáté máslo: 125 g
Rozdrcené máslové sušenky: 250 g
kysana smetana: 300 ml
Předehřejeme troubu na 160°C. Dortovou formu vyložíme pečicím papíremSušenky rozmačkáme, promícháme s máslem a rukama nebo skleničkou upěchujeme do formy. Dáme chladit na 30 minut do lednice.Sýr smícháme s cukrem, vanilkovou esencí, citronovou kůrou, moukou a přidáváme postupně po jednom vejci. Šleháme a nakonec přidáme kysanou smetanu. Opět prošleháme.Hmotu náplň nalijeme na těsto a pečeme 75 - 90 minut. Po této době otevřeme dvířka trouby a 2 hodiny sušíme.Ceese cake se chladí ještě pět hodin v lednici.

Obchod Apetit