Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Šťavnatý klobáskový sendvič

Popis receptu: 
z Apetitu 3/2010
Autor: Zbyněk Šrubař
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 malé ciabatty (podélně přepůlené), 2 lžíce oleje, 4 malé klobásky (např. bavorské), 1 velká cibule nakrájená na plátky, 1 lžíce balzamikového octa, 1 lžíce dijonské nebo plnotučné hořčice, 1 lžíce čirého medu; na dochucení kvalitní kečup, omáčka barbecue, mexická salsa...

Příprava jídla

Půlky ciabatty opečte v toastovačí. V pánvi na oleji osmahněte klobásky dozlatova; stačí pět minut (pokud máte syrové, jako je cipollata, tak je opékejte na mírném ohni o deset minut déle). Vyjměte je a do uvolněné pánve dejte cibuli a na mírném plameni ji opékejte, až začne hnědnout a karamelizovat. Pak přidejte balzamikový ocet, hořčici a med, promíchejte, vraťte do pánve klobásky a společně prohřejte. Rozdělte do ciabatt, dochuťte kečupem a dalšími hotovými omáčkami a přiklopte.
REKLAMA

Přidat komentář