Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Špagety s rajčátky a olivami

Popis receptu: 
z Apetitu 3/2010
Autor: Zbyněk Šrubař
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    400 g špaget, 300 g třešňových rajčátek přepůlených, svazek bazalky (listy pokrájené nahrubo), 1 lžíce kaparů, hrst černých oliv odpeckovaných, 2 lžíce panenského olivového oleje, mořská sůl, 50 g strouhaného parmazánu

Příprava jídla

1. Uvařte špagety podle návodu na obalu. 2. Zbylé přísady dejte do hrnce po těstovinách. Zapněte plotýnku, vše promíchejte se špagetami a asi 2 lžícemi uschované vody. Ihned podávejte. NĚCO NAVÍC: Skvělé kapary naložené v soli před použtím opláchněte. Nejlepší černé olivy jsou na řecký způsob (bez nálevu); prodává je třeba firma Fragata a koupíte je v supermarketu za asi 45Kč.
REKLAMA

Přidat komentář