Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Marocké koření

Vytvořte si vlastní aromatickou směs.  K jehněčímu pasuje dokonale.

Vydání: 2009/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Koření a dochucovadla Ostatní

Ingredience

    • ½ lžíce tymiánu
    • ½ lžíce sezamových semínek
    • ½ lžíce mletého kardamomu
    • 1 lžíce koriandru
    • 1 lžíce anýzu
    • 1 lžíce semínek fenyklu
    • 1 lžíce římského kmínu
    • ¼ lžíce sladké papriky
    • ¼ lžíce celého černého pepře
    • ¼ lžíce kajenského pepře

Příprava jídla

Koření rozdrťte v hmoždíři. Použijte na kotlety, zbytek uchovejte ve vzduchotěsné dóze. Podobnou, už hotovou směs můžete i koupit v orientálních obchodech nebo ve specializovaných prodejnách s kořením.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jehněčí plec nadivoko s domácími papardelle

Jehněčí kotlety s marockým kořením a ratatouille

Jehněčí burger s mozzarellou, pečenou bramborou a salátem

Pečená jehněčí kýta se špenátem a nádivkou

REKLAMA

Přidat komentář