Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pomerančový pangasius

Popis receptu: 
možné i filé
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    filety z pangasia, pomeranč, citron nebo citronka, olej, sůl, pepř, provensálské koření, kůra z pomeranče

Příprava jídla

Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z pangasia. Filety posypeme strouhanou kůrou z pomeranče a dáme do trouby. zapékáme tak 30 minut. Sosík trošičku přisladit - dle pomeranče
REKLAMA

Přidat komentář