Pomerančový pangasius

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pomerančový pangasius

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

filety z pangasia, pomeranč, citron nebo citronka, olej, sůl, pepř, provensálské koření, kůra z pomeranče
Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z pangasia. Filety posypeme strouhanou kůrou z pomeranče a dáme do trouby. zapékáme tak 30 minut. Sosík trošičku přisladit - dle pomeranče
Autor: zarovka

Obchod Apetit