0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomerančový pangasius

Pomerančový pangasius

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

filety z pangasia, pomeranč, citron nebo citronka, olej, sůl, pepř, provensálské koření, kůra z pomeranče
Filety lehce osolit a dát do pekáčku. V misce smícháme 4 lžíce oleje, štávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z pangasia. Filety posypeme strouhanou kůrou z pomeranče a dáme do trouby. zapékáme tak 30 minut. Sosík trošičku přisladit - dle pomeranče
Autor: zarovka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč