Mariuv toskánský koláč

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mariuv toskánský koláč

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

3 větší vejce
140g cukru písku
200g polohrubé prosáté mouky
kávovou lžičku prdopeč
2 dl mléka
citronová kůra z 1/2 citronu
60g másla - nakrájeného na kousky
lžíci hnědého cukru na posypání
1 kg jablek

Oloupeme jablka a pokrájíme na kousky. Všechny ostatní ingredience kromě másla smícháme na středně tekuté těsto Přimícháme jablka a vložíme do vymyäzaného a vysypaného pekáčku, poklademe kousky másla. Pečeme při asi 180C 1 hodinu, kontrolujeme!
Autor: zarovka

Obchod Apetit