Recepty Maso Jehněčí na rozmarýnu Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Snadné > 60 min 0,0 (0x) 9. 7. 2014 Snadné > 60 min 0,0 (0x) Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 jehněčí kýta mléko rozmarýn sůl pepř česnek šalotka pórek petržel mrkev zázvor (čerstvý) víno červené Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Odblaněnou kýtu naložíme na několik hodin do mléka Osušíme a prošoikujeme kousky česneku,blízko kosti protáhneme větvičkou rozmarýnu Osolíme, opepříme V železném pekáči rozpustíme tuka kýtu zprudka opečeme ze všech stran Zeleninu nakrájíme na kostičky a zalijeme vínem Přikrajeme a dáme do trouby předehřáté na 200C Pečeme asi hodinu, nakonec necháme opéci bez pokličky Autor: zarovka Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Podobné recepty Jehněčí svíčková s mátovým kuskusem > 60 min 5 Perské jehněčí s rebarborou a rýží na způsob čelow > 120 min 5 Jehněčí kýta s rizotem a hráškem < 20 min 5 Věnec z filo těsta s mletým jehněčím a mátovým jogurtem < 120 min 5 Smažené jehněčí kotletky s chřestem a citronovou omáčkou < 60 min 4.1 Jehněčí kotletky s bramborovo-květákovou kaší a zeleninou < 60 min 5 Trhané jehněčí na tarhoně a rukolovém salátu > 60 min 4.5 Jehněčí kotletky s římským kmínem na čočkovém salátu < 30 min 5 Další inspirace z kolekce Jehněčí Prohlédnout kolekci Více než hodinu Snadné Česká Pečení Hlavní chod Maso Jehněčí Jehněčí kýta Mléko Rozmarýn Sůl Pepř Česnek Šalotka Pórek Petržel Mrkev Zázvor (čerstvý) Víno červené