Jehněčí na rozmarýnu

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Jehněčí na rozmarýnu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Mléko
Rozmarýn
sůl, pepř
česnek
několik šalotek
kousek pórku
1 petržel
1 mrkev
kousek čerstvého zázvoru
2 dl červeného vína
Odblaněnou kýtu naložíme na několik hodin do mléka Osušíme a prošoikujeme kousky česneku,blízko kosti protáhneme větvičkou rozmarýnu Osolíme, opepříme V železném pekáči rozpustíme tuka kýtu zprudka opečeme ze všech stran Zeleninu nakrájíme na kostičky a zalijeme vínem Přikrajeme a dáme do trouby předehřáté na 200C Pečeme asi hodinu, nakonec necháme opéci bez pokličky
Autor: zarovka

Obchod Apetit