0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí na rozmarýnu

Jehněčí na rozmarýnu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Suroviny

jehněčí kýta
mléko
rozmarýn
sůl
pepř
česnek
šalotka
pórek
petržel
mrkev
zázvor (čerstvý)
víno červené

Postup

1

Odblaněnou kýtu naložíme na několik hodin do mléka

2

Osušíme a prošoikujeme kousky česneku,blízko kosti protáhneme větvičkou rozmarýnu Osolíme, opepříme

3

V železném pekáči rozpustíme tuka kýtu zprudka opečeme ze všech stran

4

Zeleninu nakrájíme na kostičky a zalijeme vínem

5

Přikrajeme a dáme do trouby předehřáté na 200C Pečeme asi hodinu, nakonec necháme opéci bez pokličky

Autor: zarovka

Obchod Apetit