Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vepřové na citronu a česneku
Vepřové na citronu a česneku


< 60 min
0,0 (0x)

Kýtu rozkrojíme na 4 plátky, které naklepeme. V každém řízku nařízneme kapsu. Mandle na pánvi 2 - 3 minuty pražíme, smícháme je s 1 lžičkou oleje, oreganem a jemně pokrájenou kůrou z jednoho citronu. Lžící vsuňte směs do kapsy každého řízku. Šalotky osmažíme na oleji, přidáme řízky a smažíme z každé strany 2 minuty. Přidáme vývar, přivedeme k varu, zakryjeme pokličkou a necháme na mírném ohni vařit asi 45 minut. Oloupáme zbylý citron a kůru přidáme do pánve s cukrem. Citronouvou omáčkou na talířích maso přelijeme a podáváme s brambory


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu