
Uživatelský
recept
recept
Koleno NEDBÁLEK Ostrovačice
Popis receptu:
z rozhlasu, zní to dobře
Autor: Helena Kotěrová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu
Ingredience
-
vykostěné koleno
sůl
pepř
hořčice
sladká paprika
drcený česnek
kmín
cibule
mrkev
celer
divoké koření
velkopopovické černé pivo
Příprava jídla
nařízneme kůži, potřeme hořčicí + slů, pepř, paprika, česnek - srolovat, svázat
osolit, okmínovat
+ cibule, mrkev, petržel, div. koření
zalít pivem
zakrýt alobalem
180C asi 1 - 1?5 hod.
často přeléváme a otáčíme
když je měkké, odkryjeme a opečeme na barvu
zredukujeme šťávu, sebereme tuk -> tmavá jíška
Přidat komentář