0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Modelovací čokoláda

Modelovací čokoláda

Hodnocení receptu
2 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut

Suroviny

Hořká modelovací čokoláda:

200 gramů hořké čokolády
1/4 hrnku bílého kukuřičného sirupu

Mléčná modelovací čokoláda:

200 gramů mléčné čokolády
2 a 1/2 - 3 polévkové lžíce kukuřičného sirupu

Bílá modelovací čokoláda:

200 gramů bílé čokolády
1 a 1/2 - 2 polévkové lžíce kukuřičného sirupu
Rozlámanou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni nad horkou vodou. Sundáme z lázně a jestě chviličku mícháme, aby zchladla. Přidáme sirup a mícháme až se vše krásně spojí. Čokoláda se krásně začne odlepovat od stěn. Dáme ji na potravin. folii a necháme vychladnout, zabalíme a dáme na 2 hodiny do lednice. Když se vytáhne z ledničky, tak je tuhá, stačí prohníst po kouskách v ruce a krásně se s ní pracuje. Když ztvrdne moc, přihněteme trochu kukuřičného sirupu. Při modelování se teplem z rukou bude rozpouštět, tak ji strčíme do ledničky zase trochu ztuhnout.
Autor: chejnova

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč