Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
3,4 (9x)
9. 7. 2014
Modelovací čokoláda
Modelovací čokoláda


< 10 min
3,4 (9x)

Rozlámanou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni nad horkou vodou. Sundáme z lázně a jestě chviličku mícháme, aby zchladla. Přidáme sirup a mícháme až se vše krásně spojí. Čokoláda se krásně začne odlepovat od stěn. Dáme ji na potravin. folii a necháme vychladnout, zabalíme a dáme na 2 hodiny do lednice. Když se vytáhne z ledničky, tak je tuhá, stačí prohníst po kouskách v ruce a krásně se s ní pracuje. Když ztvrdne moc, přihněteme trochu kukuřičného sirupu. Při modelování se teplem z rukou bude rozpouštět, tak ji strčíme do ledničky zase trochu ztuhnout.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu