Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Nakládaný hermelín

Popis receptu: 
Perfektní doplněk k vychlazenému pivu :-)
Autor: Jana Plíšková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    Hermelín, mletá červená paprika, 5 -7 stroužků česneku, kuličky celého pepře – různé barvy, 2 bobkové listy, několik kuliček nového koření, cibule, slunečnicový olej, feferonka, grilovací koření

Příprava jídla

1. Hermelín podélně rozkrojíme na dva stejně tlusté plátky. Plátky po obvodu vyválíme v mleté červené paprice. Pokud chcete pikantnější, můžete použít ostrou papriku. 3 stroužky česneku rozlisujeme a utřeme s kávovou lžičkou grilovacího koření a potřeme jím řeznou plochu a horní část hermelínu. Hermelín vložíme do sklenice. 2. Do sklenice přidáme různě barevné kuličky pepře, nové koření, bobkové listy, feferonku a cibuli nakrájenou na tlusté plátky, oddělenou na jednotlivé kroužky a dva stroužky česneku. Vše zalijeme slunečnicovým olejem opatrně po okraji sklenice. 3. Pokud by začaly např. stroužky plovat, stačí vzít špejli a zatlačit je k hermelínu. Necháme tři dny uležet v chladné místnosti a podáváme s čerstvým pečivem.
REKLAMA

Přidat komentář