Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tvarohová buchta ‚bez těsta‘

Recept, který zvládnou i úplní začátečníci. Uznání zajistí ale i zkušeným kulinářům.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
145 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Pečení 0:20
Koláč Česká

Ingredience

    • 450 g polohrubé mouky
    • 220 g Fair Trade světlého třtinového cukru
    • 1 sáček prášku do pečiva
    • máslo na vymazání + hoblinky na krustu

    NA TVAROHOVOU NÁPLŇ

    • 3 polotučné tvarohy
    • 150 g Fair Trade světlého třtinového cukru
    • 3 vejce
    • 1 sáček vanilkového cukru
    • ½ litru mléka
    • 2 hrsti Fair Trade rozinek 

Příprava jídla

1 Mouku smíchejte s Fair Trade třtinovým cukrem a práškem do pečiva.

2 Tvarohy utřete s Fair Trade třtinovým cukrem, pak přidejte vejce, vanilkový cukr a mléko, Fair Trade rozinky a dobře promíchejte.

3 Pekáč vymažte máslem, na dno nasypte 2 hrníčky sypké směsi, navrch dejte tvaroh, posypte zbytkem sypké směsi, poklaďte hoblinkami másla a pečte při teplotě 180 °C, až se těsto odděluje od stran pekáče.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Retro dezerty

Tvarohové dezerty

Rychlý dezert pro vaši partnerku k MDŽ

Přidat komentář