Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Řízek se zelným salátem

Skvostný řízek, nestárnoucí klasika, doplňte nadrobno nakrájeným zelím a čerstvým koprem.
Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do hodiny
Chlazení 20 minut, smažení 8 minut
P
Salát Česká

Ingredience

    • 2 lžíce bílého vinného octa (nebo více, podle chuti)
    • 2 lžičky krupicového cukru
    • 2 lžíce olivového oleje
    • mořskou sůl
    • čerstvě mletý pepř ve velké nekovové míse
    • 400 g bílého zelí nakrouhaného na jemné nudličky
    • nadrobno nakrájenou cibuli
    • 2 lžíce sekaného čerstvého kopru
    • 4 základní telecí řízky

Příprava jídla

1 Prošlehejte 2 lžíce bílého vinného octa (nebo více, podle chuti), 2 lžičky krupicového cukru, 2 lžíce olivového oleje, mořskou sůl a čerstvě mletý pepř ve velké nekovové míse.

2 Přidejte 400 g bílého zelí, nakrouhaného na jemné nudličky, nadrobno nakrájenou cibuli, 2 lžíce sekaného čerstvého kopru a promíchejte. Nechte v chladu 20 minut odpočinout.

3 Podávejte se 4 řízky, rozmrazenými a usmaženými podle základního receptu.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Červený zelný salát s hroznovým vínem

Krémový zelný salát s vlašskými ořechy

Milujeme řízky aneb 30 nejlepších receptů!

REKLAMA

Přidat komentář