Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát s ančovičkovým dipem

Chuťově výrazný dip s ančovičkami a citronovou šťávou se výborně hodí ke směsi salátů.
Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Ostatní

Ingredience

    • 1 lžička dijonské hořčice
    • 6 filetů ančoviček
    • 2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
    • 85 ml olivového oleje extra panenského
    • 1 lžíce hladkolisté petrželky, najemno nasekané
    • čerstvě namletý pepř
    • mix salátů na namáčení

Příprava jídla

V mixéru dohladka umixujte hořčici, ančovičky a citronovou šťávu. Mixér nechte běžet a pomalu přilévejte olej – směs by měla začít houstnout jako majonéza. Přimíchejte petrželku, opepřete. Přelijte salát a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu na chalupu

Menu na chalupu

Menu s jarní zeleninou

Menu s jarní zeleninou

REKLAMA

Přidat komentář