Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chléb se šunkou a sýrem

Opečené chleby s voňavou bylinkovou pomazánkou jsou skvělou a rychlou večeří.

Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Opékání 0:10
Česká

Ingredience

    • 200 g sýra Gruyére, nastrouhaného nahrubo
    • 200 g žervé
    • 2 lžičky čerstvých tymiánových lístků
    • hrubá mořská sůl a čerstvě namletý pepř
    • 6 krajíců chleba
    • 12 plátků šunky
    • 3–4 ředkvičky, najemno nakrájené

Příprava jídla

V mixéru asi třicet minut mixujte polovinu gruyéru a žervé. Vmíchejte tymián. Chleby opečte v troubě dozlatova a pak je potřete sýrovou směsí. Posypte zbývajícím gruyérem, poklaďte šunkou a ředkvičkami. Podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu na chalupu

Menu na chalupu

Focaccia s fíky a kozím sýrem

REKLAMA

Přidat komentář