Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nové brambory s citronovo-pažitkovým máslem

Skvělá příloha ke grilovanému masu. Brambory s ochuceným máslem jsou ale dobré i jen tak. 
Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 8 osob
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření 15-20 minut
P
Zelenina Ostatní

Ingredience

    • 25 g másla
    • 1 lžíce nasekané pažitky
    • kůra z ½ biocitronu
    • 1,5 kg nových brambor
    • sůl

Příprava jídla

Utřete máslo s pažitkou a citronovou kůrou. Brambory i se slupkou uvařte v osolené vodě doměkka, slijte je a přesuňte do servírovací mísy. Navrch dejte citronovo-pažitkové máslo a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Party u grilu

Party u grilu

REKLAMA

Přidat komentář