Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jahodový džem se sirupem z agáve

Klasický jahodový džem zkuste ozvláštnit zajímavým sirupem. Určitě vám zachutná.

Vydání: 2009/7
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: Na 400 ml
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Zavařenina Česká

Ingredience

    • ½ kg jahod
    • 150 g sirupu
    • 1 biocitron

Příprava jídla

1 ½ kg jahod promačkejte v hrnci, přidejte 150 g sirupu z agáve a kůru z 1 biocitronu, nejlépe v kuse, a na středním plameni míchejte, aby se odpařila voda a směs dosáhla marmeládové konzistence.

2 Ochutnejte a případně doslaďte sirupem a dolaďte citronovou šťávou a/nebo balzamikovým octem.

3 Vyjměte kůru a plňte do sklenic. Sterilizujte asi 30 minut při 80 °C.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Broskvová marmeláda s vanilkovou příchutí

10x letní džem

Džem či marmeláda doma a jednoduše

REKLAMA

Přidat komentář