0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

ossobuco alla milanese

ossobuco alla milanese

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Na 4 porce
30 dkg hovězí kližky
hl.mouka na obalení
5 dkg másla
1/2 malé cibule
vývar
1 malé oloupané a nasekané rajče,nebo lžička passaty
sůl

NA GREMOLATU
nastouhaná žlutá kůra z 1 cironu
1 malý stružek česneku utřený
1 utřená ančovička
nasekaná pertželka
Na másle zpěníme cibulku,a opečeme v mouce obalené,osolené maso,které je nakrájené na plátky cca 3-4 cm.vysoké.Přidáme passatu a zalejem vývarem.Dusíme asi 1 1/2 hod. dokud není maso měkké a štáva zredukovaná.10 min před dokončením přidáme gremoládu.Podáváme se šafránovým rizottem.
Autor: cipolla

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč