0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

ossobuco alla milanese

ossobuco alla milanese

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Na 4 porce
30 dkg hovězí kližky
hl.mouka na obalení
5 dkg másla
1/2 malé cibule
vývar
1 malé oloupané a nasekané rajče,nebo lžička passaty
sůl

NA GREMOLATU
nastouhaná žlutá kůra z 1 cironu
1 malý stružek česneku utřený
1 utřená ančovička
nasekaná pertželka
Na másle zpěníme cibulku,a opečeme v mouce obalené,osolené maso,které je nakrájené na plátky cca 3-4 cm.vysoké.Přidáme passatu a zalejem vývarem.Dusíme asi 1 1/2 hod. dokud není maso měkké a štáva zredukovaná.10 min před dokončením přidáme gremoládu.Podáváme se šafránovým rizottem.
Autor: cipolla

Obchod Apetit