Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

ossobuco alla milanese

Popis receptu: 
Pro všechny,kdo mají rádi oginální italskou kuchyni. Bohužel je v české republice k nesehnání ossobuko-teleci kolínko s kostí která má upostřed díru odtud název kost s dírou.Pokud teda nemáte známého řezníka,můžete použít hovězí kližku.
Autor: Gabriela Hřibová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Na 4 porce 30 dkg hovězí kližky hl.mouka na obalení 5 dkg másla 1/2 malé cibule vývar 1 malé oloupané a nasekané rajče,nebo lžička passaty sůl NA GREMOLATU nastouhaná žlutá kůra z 1 cironu 1 malý stružek česneku utřený 1 utřená ančovička nasekaná pertželka

Příprava jídla

Na másle zpěníme cibulku,a opečeme v mouce obalené,osolené maso,které je nakrájené na plátky cca 3-4 cm.vysoké.Přidáme passatu a zalejem vývarem.Dusíme asi 1 1/2 hod. dokud není maso měkké a štáva zredukovaná.10 min před dokončením přidáme gremoládu.Podáváme se šafránovým rizottem.
REKLAMA

Přidat komentář