Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Brambory zapečené s fenyklem
Brambory zapečené s fenyklem


< 60 min
0,0 (0x)

Brambory oloupeme (nové jen důkladně umyjeme) a nakrájíme na tenké plátky. Očištěný fenykl a oloupanou cibuli pokrájíme na tenká kolečka, zelenou papriku zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Hrášek slijeme a necháme okapat. Do zapékací misky vymazané sádlem dáme vrstvu brambor, osolíme, opepříme, následuje fenykl, poté opět brambory, osolit, opepřit, poté paprika s hráškem, dále brambory, osolit, opepřit, cibule a poslední vrstvou jsou opět brambory, které kromě soli a pepře ochutíme také saturejkou (sušenou nebo čerstvou) a pokapeme vinným octem. Dáme zapéct do vyhřáté treouby, dokud brambory nezezlátnou a nezměknou, trvá to 30-40 minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 316.5 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 62.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt