Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřová roládka

Popis receptu: 
Mám ráda, když je jídlo na talíři pěkně barevné. A to tato roládka, kromě toho, že skvěle chutná, naprosto splňuje.
Autor: Šárka Plchová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    600 g vepřového plecka na roládu 200 g mletého masa (směs bůčku a plecka) 2 vejce uvařená natvrdo 1 mrkev 2 lžíce sterilovaného hrášku 1 červená paprika Čerstvé bylinky podle chuti Sůl pepř

Příprava jídla

Maso na roládu rozklepeme na plát silný cca 1-2 cm. Mleté maso smícháme se zbylými ingrediencemi pokrájenými na kousky a případně hrstí posekaných bylinek. Osolíme a opepříme. Osolený plát potřeme touto náplní a zarolujeme. Ovážeme kuchyňským provázkem a vložíme do pekáčku vymazaného sádlem. Dáme péct do vyhřáté trouby, po 10 minutách podlijeme vodou a pak pečeme podléváme asi 1,5 hodiny, až je maso úplně měkké. Nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší přelitou výpekem.
REKLAMA

Přidat komentář