0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřová roládka

Vepřová roládka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

600 g vepřového plecka na roládu
200 g mletého masa (směs bůčku a plecka)
2 vejce uvařená natvrdo
1 mrkev
2 lžíce sterilovaného hrášku
1 červená paprika
Čerstvé bylinky podle chuti
Sůl
pepř
Maso na roládu rozklepeme na plát silný cca 1-2 cm. Mleté maso smícháme se zbylými ingrediencemi pokrájenými na kousky a případně hrstí posekaných bylinek. Osolíme a opepříme. Osolený plát potřeme touto náplní a zarolujeme. Ovážeme kuchyňským provázkem a vložíme do pekáčku vymazaného sádlem. Dáme péct do vyhřáté trouby, po 10 minutách podlijeme vodou a pak pečeme podléváme asi 1,5 hodiny, až je maso úplně měkké. Nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší přelitou výpekem.
Autor: istar21

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč