Vepřová roládka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vepřová roládka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

600 g vepřového plecka na roládu
200 g mletého masa (směs bůčku a plecka)
2 vejce uvařená natvrdo
1 mrkev
2 lžíce sterilovaného hrášku
1 červená paprika
Čerstvé bylinky podle chuti
Sůl
pepř
Maso na roládu rozklepeme na plát silný cca 1-2 cm. Mleté maso smícháme se zbylými ingrediencemi pokrájenými na kousky a případně hrstí posekaných bylinek. Osolíme a opepříme. Osolený plát potřeme touto náplní a zarolujeme. Ovážeme kuchyňským provázkem a vložíme do pekáčku vymazaného sádlem. Dáme péct do vyhřáté trouby, po 10 minutách podlijeme vodou a pak pečeme podléváme asi 1,5 hodiny, až je maso úplně měkké. Nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší přelitou výpekem.

Obchod Apetit