Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vepřová roládka
Vepřová roládka


> 60 min
0,0 (0x)

Maso na roládu rozklepeme na plát silný cca 1-2 cm. Mleté maso smícháme se zbylými ingrediencemi pokrájenými na kousky a případně hrstí posekaných bylinek. Osolíme a opepříme. Osolený plát potřeme touto náplní a zarolujeme. Ovážeme kuchyňským provázkem a vložíme do pekáčku vymazaného sádlem. Dáme péct do vyhřáté trouby, po 10 minutách podlijeme vodou a pak pečeme podléváme asi 1,5 hodiny, až je maso úplně měkké. Nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší přelitou výpekem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu