Rizoto s hříbky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Rizoto s hříbky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

280g kulaté rýže, 20g sušených hříbků, šalotka, 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového panenského oleje, 2 lžíce najemno nastrouhaného parmezánu, 1l zeleninového vývaru, hrst nasekané hladkolisté petržele, sůl
Suché houby zalít horkou vodou. Do pánve olej, přidat nakrájenou šalotku a celé stroužky česneku, nechat zesklovatět, pak česnek vyhodit. Přidat vymačkané houby a rýži, osolit, podlít vodou z hub. Dusit na mírném ohni, stále míchat a podlévat vývarem. Až rýže změkne, vypnout, přimíchat parmezán a nechat dojít pod pokličkou. Servírovat posypané petrželí.
Autor: mitula

Obchod Apetit