Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto s hříbky

Popis receptu: 
Dieta
Autor: Alena Hoznauerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    280g kulaté rýže, 20g sušených hříbků, šalotka, 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového panenského oleje, 2 lžíce najemno nastrouhaného parmezánu, 1l zeleninového vývaru, hrst nasekané hladkolisté petržele, sůl

Příprava jídla

Suché houby zalít horkou vodou. Do pánve olej, přidat nakrájenou šalotku a celé stroužky česneku, nechat zesklovatět, pak česnek vyhodit. Přidat vymačkané houby a rýži, osolit, podlít vodou z hub. Dusit na mírném ohni, stále míchat a podlévat vývarem. Až rýže změkne, vypnout, přimíchat parmezán a nechat dojít pod pokličkou. Servírovat posypané petrželí.
REKLAMA

Přidat komentář