Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

kedlubna 2 ks
uzené maso 100 g
jarní cibulka 3 ks
balkánský sýr 100 g
či tohoto typu
olivový olej 1 PL
sůl
a pepř
Kedlubny oloupeme a rozpůlíme a uvaříme v páře do poloměkka (v parním hrnci to trvá asi 20 minut, podle velikosti kedlubny). Půlky vydlabeme a vydlabanou hmotu smícháme s nasekanou cibulkou, na kostičky nakrájeným uzeným a nalámaným balkánským sýrem. Přidáme olivový olej a pepř, případně sůl, ale raději směs ochutnejte, protože sýr i maso jsou slané. Kedlubny zapečte v troubě, až povrch zezlátne (trvá to asi 20 minut). Podáváme s rýží.

Obchod Apetit