Bazalková pohanka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Bazalková pohanka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

pohanka 1 hrnek
tofu 100 g
bazalka hrst
čerstvá, velká hrst
jarní cibulka
česnek 2
olivový olej
sůl
a pepř
sójová omáčka
jablečný ocet 2 PL
parmazán 2
Pohanku uvaříme v osolené vodě doměkka. Tofu nakrájíme na kostky, cibulku na kolečka, česnek nasekáme. Na olivovém oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme tofu, opékáme asi 5 minut. Přidáme uvařenou pohanku, sójovou omáčku, pepř, ocet, podusíme dalších 5 minut a na závěr zamícháme nasekanou bazalku. Servírujeme posypané hrstí parmazánu.

Obchod Apetit