Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Bazalková pohanka

Popis receptu: 
Pohanka patří stále k méně obvyklým potravinám (ač dříve bývala běžná) a to je škoda. Obsahuje rutin, který je pro člověka velmi prospěšný. Navíc je jídlo rychlé a dobré…
Autor: Šárka Plchová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 hrnek pohanky 100 g tofu Velká hrst čerstvé bazalky Jarní cibulka 2 stroužky česneku Olivový olej Sůl Pepř Sójová omáčka 2 lžíce jablečného octa 2 hrsti parmazánu

Příprava jídla

Pohanku uvaříme v osolené vodě doměkka. Tofu nakrájíme na kostky, cibulku na kolečka, česnek nasekáme. Na olivovém oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme tofu, opékáme asi 5 minut. Přidáme uvařenou pohanku, sójovou omáčku, pepř, ocet, podusíme dalších 5 minut a na závěr zamícháme nasekanou bazalku. Servírujeme posypané hrstí parmazánu.
REKLAMA

Přidat komentář