Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Fazolková pánev

Popis receptu: 
Fazolí a fazolek existuje mnoho druhů a dají se z nich kouzlit různé pokrmy. V tomto jídle jsou použity francouzské fazolky, ale pokud je neseženete, lze použít i klasické zelené fazolky. Fazolky adzuki jsou malé a lépe stravitelné, toto jídlo má navíc díky rybí omáčce asijský šmrnc.
Autor: Šárka Plchová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 hrnek fazolek adzuki Jarní cibulka 2 mrkve 2 bílé papriky 200 g francouzských fazolek Několik snítek saturejky 1 středně velká cuketa Rybí omáčka Pepř Olivový olej máslo

Příprava jídla

Adzuki uvaříme doměkka, nesolíme. Trvá to asi hodinu. Potom zcedíme a vývar si dáme stranou. Na pánvi rozpálíme máslo a olivový olej a dáme nejprve na kolečka nakrájenou jarní cibulku, chvilku restujeme, pak přidáme mrkev nakrájenou na menší hranolky, po dalších 2 minutách papriku nakrájenou na kostky, fazolky nakrájené na asi pěticentimetrové kousky, znovu restujeme asi 5 minut a přidáme na kostky nakrájenou cuketu. Ještě chvíli opékáme a pak přidáme adzuki, promícháme, ochutíme rybí omáčkou a pepřem a podlijeme vývarem z fazolí. Přidáme otrhané lístky saturejky a dusíme vše dohromady 5-10 minut.
REKLAMA

Přidat komentář