Fazolková pánev

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Fazolková pánev

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

1 hrnek fazolek adzuki
Jarní cibulka
2 mrkve
2 bílé papriky
200 g francouzských fazolek
Několik snítek saturejky
1 středně velká cuketa
Rybí omáčka
Pepř
Olivový olej
máslo
Adzuki uvaříme doměkka, nesolíme. Trvá to asi hodinu. Potom zcedíme a vývar si dáme stranou. Na pánvi rozpálíme máslo a olivový olej a dáme nejprve na kolečka nakrájenou jarní cibulku, chvilku restujeme, pak přidáme mrkev nakrájenou na menší hranolky, po dalších 2 minutách papriku nakrájenou na kostky, fazolky nakrájené na asi pěticentimetrové kousky, znovu restujeme asi 5 minut a přidáme na kostky nakrájenou cuketu. Ještě chvíli opékáme a pak přidáme adzuki, promícháme, ochutíme rybí omáčkou a pepřem a podlijeme vývarem z fazolí. Přidáme otrhané lístky saturejky a dusíme vše dohromady 5-10 minut.

Obchod Apetit