0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Krkovička v bylinkovém kabátku

Krkovička v bylinkovém kabátku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

2 plátky krkovičky
Velká hrst čerstvých bylinek podle chuti
2 lžičky dijonské hořčice
3 lžíce olivového oleje
Šťáva ze 2 citrónů
300 g fazolových lusků (doporučuji francouzské fazolky)
4 mrkve
Sůl
Pepř
Máslo
Nejprve si připravíme bylinkový kabátek. Bylinky nasekáme a promícháme s hořčicí, šťávou z 1 citrónu, 2 lžícemi olivového oleje a pepřem (nejlépe čerstvě mletým). Plátky masa naklepeme a z obou stran potřeme směsí – vetřeme ji do masa a necháme alespoň hodinu, ale klidně i přes noc marinovat. Pozor, maso osolíme až na pánvičce. Mezitím si mrkev nakrájíme na hranolky a fazolky na větší kousky. Na pánvi rozehřejeme zbylý olej s máslem a fazolky s mrkví na něm opečeme. Osolíme, opepříme, a když začne zelenina zlátnout, zakápneme šťávou z 1 citrónu a ještě tak minutu až 2 restujeme. Na grilovací pánvi si rozpálíme olej a zprudka opečeme maso – po minutě ztlumíme plamen a osolíme. Smažíme 5-7 minut po každé straně. Podáváme na fazolkách s mrkví.
Autor: istar21

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč