Uhneteme 500 g mouky, 1/2 lzicky soli a 50 g zmekleho masla. Postupne zapracujeme 375 ml vody. Z testa udelame bochanek, zabalime do folie a ulozime do chladu. Mezi foliemi rozvalime do obdelniku 500 g studeneho masla. Testo vyvalime na dvojnasobnou velikost. Navrch polozime plat masla a prelozenim testa jej prikryjeme.
Testo opet vyvalime na dvojnasobne velky obdelnik. prlozime jej ve 2/3, pak prikryjeme polovinou druhe casti testa, aby nam vznikl obdelnik ze tri vrstev. Poprasime moukou, vyvalime, natrikrat relozime a zabalime do pruhledne folie. Ulozime na 15 min. do chladu.
Testo jeste trikrat vyvalime, poskladame a ulozime na 15 min. do chladu. Po poslednim vychlazeni testo vyvalime na pomoucene pracovni plose, nechame 15 min. odpocinou a pak podle potreby dale zpracujeme.