Bejgly s lososem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Bejgly s lososem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

20 g drozdi
250 ml vlazne vody
400 g hladke mouky
2 lzicky soi
50 g masla
uzeny losos
smetanovy cerstvy syr
rajcata
Drozdi a spetku soli rozpustime ve vlazne vode. Vmichame mouky se soli a maslem. Nechame asi 40 minut kynout. Testo prohneteme rozdelime na 12 dilu a vytvarujeme bochanky. Pomoucenym drzadlem mechacky vymackeme uprostred otvro. Bejgly ponorime na 1 minutu do vrouci vody a nechame okapat. Posypeme sezamem nebo makem a peceme v troube predehrate na 225 stupnu asi 20 minut. Nechame vychladnout, podelne rozdrojime a oblozime listem salatu, platkem uzeneho lososa a smetanovym cerstvym syrem, ozdobime rajcaty.

Obchod Apetit