0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bejgly s lososem

Bejgly s lososem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

20 g drozdi
250 ml vlazne vody
400 g hladke mouky
2 lzicky soi
50 g masla
uzeny losos
smetanovy cerstvy syr
rajcata
Drozdi a spetku soli rozpustime ve vlazne vode. Vmichame mouky se soli a maslem. Nechame asi 40 minut kynout. Testo prohneteme rozdelime na 12 dilu a vytvarujeme bochanky. Pomoucenym drzadlem mechacky vymackeme uprostred otvro. Bejgly ponorime na 1 minutu do vrouci vody a nechame okapat. Posypeme sezamem nebo makem a peceme v troube predehrate na 225 stupnu asi 20 minut. Nechame vychladnout, podelne rozdrojime a oblozime listem salatu, platkem uzeneho lososa a smetanovym cerstvym syrem, ozdobime rajcaty.
Autor: jaruska1

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč