Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Bejgly s lososem

Popis receptu: 
Trochu vice prace, zato uspech zarucen.
Autor: Jarmila Kolesárova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    20 g drozdi 250 ml vlazne vody 400 g hladke mouky 2 lzicky soi 50 g masla uzeny losos smetanovy cerstvy syr rajcata

Příprava jídla

Drozdi a spetku soli rozpustime ve vlazne vode. Vmichame mouky se soli a maslem. Nechame asi 40 minut kynout. Testo prohneteme rozdelime na 12 dilu a vytvarujeme bochanky. Pomoucenym drzadlem mechacky vymackeme uprostred otvro. Bejgly ponorime na 1 minutu do vrouci vody a nechame okapat. Posypeme sezamem nebo makem a peceme v troube predehrate na 225 stupnu asi 20 minut. Nechame vychladnout, podelne rozdrojime a oblozime listem salatu, platkem uzeneho lososa a smetanovym cerstvym syrem, ozdobime rajcaty.
REKLAMA

Přidat komentář