Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Těstoviny s cizrnou

Popis receptu: 
Chtěla jsem poprvé udělat cokoli z cizrny a nemohla jsem najít nic, co by mi zrovna padlo do sliny. Vznikl zajímavý pokrm, na kterém jsme si doma velice pochutnali.
Autor: Renáta Gebauerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    * žitné těstoviny na 4 porce * půl sáčku uvařené cizrny * půl pukance čekanky * pár cherry rajčátek * sůl a pepř Na bešamel * máslo, mléko, muškátový oříšek, provensálské bylinky a jedno žervé

Příprava jídla

Cizrnu jsem nechala přes noc ve vodě. Odstátou vodu jsem slila a cizrnu jsem cca 1 hodinu povařila ve vodě čerstvé. Uvařila jsem těstoviny. Nakrájela jsem cherry rajčátka a listy z čekanky a vše promíchala, dochutila solí a pepřem. Do klasického bešamelu, kde ovšem používám mouku žitnou, jsem zamíchala jedno žervé a provensálské bylinky. Hotovou omáčku jsem nalila na směs těstovin, cizrny a zeleniny.
REKLAMA

Přidat komentář