Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Sladkokyselá papriková polévka

Popis receptu: 
Tuto polévku mne naučila má Skotská kolegyně. Je prostě fantastická a když ji občas vařím pro klienty, nikdy sám neodolám.
Autor: Lumír Magnusek
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Hovězí maso s kostí, nejlépe žebro na polévku Dvě sladké brambory ( sweet potato - yam) Dvě střední obyčejné brambory 1 větší mrkev 1 sklenice nakládaných kapií Mletý bíly pepř Sůl

Příprava jídla

Zeleninu očistíme, pokrájíme na kostičky a spolu s hovězím masem dáme vařit. Máme -li maso měkké, vyjmeme je a kdo ho má rád, může ho klidně sníst. Do hrnce přidáme kapii i s nálevem, a ještě chvíli povaříme. Polévku ponorným mixérem rozmixujeme a můžeme podávat. Dochucení solí a pepřem je na vás. Labužníkům doporučuji při podávání lžičku šlehačky. Doba přípravy je závislá na počtu let použité krávy. Dobré chutnání přeje L.
REKLAMA

Přidat komentář