Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Sladkokyselá papriková polévka
Sladkokyselá papriková polévka


< 60 min
0,0 (0x)

Zeleninu očistíme, pokrájíme na kostičky a spolu s hovězím masem dáme vařit. Máme -li maso měkké, vyjmeme je a kdo ho má rád, může ho klidně sníst. Do hrnce přidáme kapii i s nálevem, a ještě chvíli povaříme. Polévku ponorným mixérem rozmixujeme a můžeme podávat. Dochucení solí a pepřem je na vás. Labužníkům doporučuji při podávání lžičku šlehačky. Doba přípravy je závislá na počtu let použité krávy. Dobré chutnání přeje L.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu