Sladkokyselá papriková polévka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Sladkokyselá papriková polévka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Hovězí maso s kostí, nejlépe žebro na polévku
Dvě sladké brambory ( sweet potato - yam)
Dvě střední obyčejné brambory
1 větší mrkev
1 sklenice nakládaných kapií
Mletý bíly pepř
Sůl
Zeleninu očistíme, pokrájíme na kostičky a spolu s hovězím masem dáme vařit. Máme -li maso měkké, vyjmeme je a kdo ho má rád, může ho klidně sníst. Do hrnce přidáme kapii i s nálevem, a ještě chvíli povaříme. Polévku ponorným mixérem rozmixujeme a můžeme podávat. Dochucení solí a pepřem je na vás. Labužníkům doporučuji při podávání lžičku šlehačky. Doba přípravy je závislá na počtu let použité krávy. Dobré chutnání přeje L.
Autor: lumír m.

Obchod Apetit