0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sladkokyselá papriková polévka

Sladkokyselá papriková polévka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Hovězí maso s kostí, nejlépe žebro na polévku
Dvě sladké brambory ( sweet potato - yam)
Dvě střední obyčejné brambory
1 větší mrkev
1 sklenice nakládaných kapií
Mletý bíly pepř
Sůl
Zeleninu očistíme, pokrájíme na kostičky a spolu s hovězím masem dáme vařit. Máme -li maso měkké, vyjmeme je a kdo ho má rád, může ho klidně sníst. Do hrnce přidáme kapii i s nálevem, a ještě chvíli povaříme. Polévku ponorným mixérem rozmixujeme a můžeme podávat. Dochucení solí a pepřem je na vás. Labužníkům doporučuji při podávání lžičku šlehačky. Doba přípravy je závislá na počtu let použité krávy. Dobré chutnání přeje L.
Autor: lumír m.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč