Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

MINESTRONE PO LABUŽNICKU :)

Popis receptu: 
Dávkování od oka, zelenina, kterou si zrovna přinesu z trhu ... ale v jednoduchosti je krása. A co teprve ta chuť!
Autor: Radka Martínková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Malé cuketky Čerstvé fazolové lusky Sušená rajčata a olej z nich (nebo čerstvá rajčata a olivový olej) Čerstvá mrkev (cca poloviční množství oproti cuketám, jinak to bude dost sladké) Čerstvá paprika Sůl Pecorino (ovčí sýr – může být i jiný)

Příprava jídla

V kastrolu rozehřejeme olej ze sušených rajčat a osmahneme na něm mrkev nakrájenou na kolečka tak, aby získala zlatý (jakoby karamelizovaný) povrch. Poté přihodíme mladé cuketky nakrájené na kostičky a papriku nakrájenou na čtverečky a opět počkáme, než mírně zezlátnou. Osmahlou zeleninu zalijeme horkou vodou, do které přihodíme nakrájené fazolky a rajčata nakrájená na malé kousky, osolíme a vaříme cca 5 minut – jen tak, aby zelenina změkla, ale nerozvařila se. Naléváme do misek, ve kterých ozdobíme a dochutíme nastrouhaným sýrem. Pokud potřebujeme polévku vydatnější, můžeme do misek před naléváním nachystat těstoviny uvařené al dente.
REKLAMA

Přidat komentář