Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Chřestová polévka
Chřestová polévka


< 30 min
0,0 (0x)

1. Připravíme chřest: Uřízneme tvrdé konce, stonky oloupeme, uřízneme 12 špiček a necháme je stranou, zbytek nakrájíme na 2,5cm kousky. 2. V kastrólku rozpustíme máslo a na nízkem plameni osmahneme cibulku. Trvá to přibližně 5 min. Přidáme nakrájený chřest, přikrejeme pokličkou a podusíme 10min. Zaprašíme moukou, přidáme studený kuřecí vývar, přivedeme k varu, ochutíme solí a pepřem a krátce povaříme. 3. Polévku rozmixujeme dohladka, Podle potřeby dochutíme. Přidáme smetanu, špičky chřestu, zahřejeme a 3-4 min povaříme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu