Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tmavá šunka s ovocnou salsou

Na exotickou salsu je skvělé konzervované ovoce nebo ,koktejlové ovoce‘. Kromě tmavé šunky je ideální hovězí šunka, pršut nebo pastrami (uzená roštěná). Vyplatí se použít co nejkvalitnější olej i ocet.
Vydání: 2005/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy: Do 10 minut
6
P

Ingredience

    • 6 plátků ananasu, nasekaných najemno
    • 6 plátků manga nakrájených na kostičky
    • 18–24 plátků tmavé šunky
    • cca 200 g lístků rokety nebo řeřichy
    • olivový olej na zakapání
    • balzamikový ocet
    • na zakapání
    • sůl a pepř

Příprava jídla

Smíchejte ananas a mango. Plátky uzeniny naaranžujte na talířky spolu s malou hrstí rokety nebo řeřichy. Přidejte kostičky ovoce a těsně před podáváním zakapejte trochou olivového oleje a balzamikového octa. Podávejte nejlépe s plátky italského chleba ciabatta.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.7/05, str.62

Přidat komentář