0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mexické fazole se slaninou

Mexické fazole se slaninou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Na drobno kasekaná cibule
Červená paprika
Chilly paprička
Rozdrcený česnek
Slanina
Sušená rajčata
Olej
Konzervované fazole v tomatové omáčce
mleté chilly, pepř, sůl a trochu limetkové šťávy na dochucení
4 tortilly
1. Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej, může být i olivový. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, křehké šťavnaté papriky, sušená rajčata, chilly papričku a česneku. Smažte, dokud všechno nezměkne. 2. Přisypejte fazole a slaninu a směs opatrně prohřejte. Dochuťte mletým chilly, špetkou pepře, soli a limetkovou šťávou. Odstavte pánev z plamene. 3. Ohřejte tortilly (v mikrovlnné troubě stačí půl minuty při nižším výkonu). 4. Fazole rozdělte na čtyři díly a naplňte jimi stočené placky.
Autor: venerova

Obchod Apetit