Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Mexické fazole se slaninou

Popis receptu: 
Fazole v kombinaci s chilli a křehkou čerstvou paprikou spolehlivě vnesou do kuchyně (i do žaludku) teplo.
Autor: Tereza Venerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Na drobno kasekaná cibule Červená paprika Chilly paprička Rozdrcený česnek Slanina Sušená rajčata Olej Konzervované fazole v tomatové omáčce mleté chilly, pepř, sůl a trochu limetkové šťávy na dochucení 4 tortilly

Příprava jídla

1. Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej, může být i olivový. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, křehké šťavnaté papriky, sušená rajčata, chilly papričku a česneku. Smažte, dokud všechno nezměkne. 2. Přisypejte fazole a slaninu a směs opatrně prohřejte. Dochuťte mletým chilly, špetkou pepře, soli a limetkovou šťávou. Odstavte pánev z plamene. 3. Ohřejte tortilly (v mikrovlnné troubě stačí půl minuty při nižším výkonu). 4. Fazole rozdělte na čtyři díly a naplňte jimi stočené placky.
REKLAMA

Přidat komentář