Mexické fazole se slaninou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mexické fazole se slaninou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Na drobno kasekaná cibule
Červená paprika
Chilly paprička
Rozdrcený česnek
Slanina
Sušená rajčata
Olej
Konzervované fazole v tomatové omáčce
mleté chilly, pepř, sůl a trochu limetkové šťávy na dochucení
4 tortilly
1. Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej, může být i olivový. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, křehké šťavnaté papriky, sušená rajčata, chilly papričku a česneku. Smažte, dokud všechno nezměkne. 2. Přisypejte fazole a slaninu a směs opatrně prohřejte. Dochuťte mletým chilly, špetkou pepře, soli a limetkovou šťávou. Odstavte pánev z plamene. 3. Ohřejte tortilly (v mikrovlnné troubě stačí půl minuty při nižším výkonu). 4. Fazole rozdělte na čtyři díly a naplňte jimi stočené placky.
Autor: venerova

Obchod Apetit