Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Gratinovaná paprika

Popis receptu: 
a
Autor: Jan Sládek
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Ingredience 2 červené papriky, 30 ml panenského olivového oleje, 60 ml čestvé strouhanky, 1 nakrájený stroužek česneku, 5 ml scezených nakládaných kaparů, 10 nahrubo nakrájených černých oliv bez pecek, 15 ml nasekaného čerstvého oregana, 15 ml nasekané čerstvé petrželky, čerstvě mletý černý pepř a sůl.

Příprava jídla

Příprava Papriky položíme na rozpálený gril a opečeme do černa, pak je vyjmeme a vložíme do igelitového sáčku a necháme vychladnout. Studené papriky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semínek a podélně nakrájíme. Trochou oleje vymastíme malý pekáček a papriky do něj vložíme. Navrch nasypeme zbývající suroviny, pokapeme zbytkem olivového oleje, opepříme a osolíme. Vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme asi 20 minut, dokud strouhanka nezměkne. Ozdobíme čerstvými bylinkami a ihned podáváme.
REKLAMA

Přidat komentář