Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Doutníčky

Do hmoty na doutníčky můžete přidat také nasekané mandle. Citronovou šťávu pak nahraďte trochou rumu. Cukroví bude voňavější.
Vydání: 2010/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Na 20 kousků
Doba přípravy:
P
Cukroví

Ingredience


    Poleva
    • rozpuštěná čokoláda, poleva v sáčku nebo rozpuštěné ledové kaštany (rozpuštěné v ohnivzdorné misce nad kastrůlkem s vroucí vodou, miska by se neměla dotýkat hladiny)

Příprava jídla

Z prosátého moučkového cukru, strouhaných ořechů, vybrané zavařeniny a citronové šťávy vypracujte tužší hmotu. Z té potom tvarujte větší housenky a namáčejte je v čokoládové polevě. Hotové doutníčky pokládejte na plech vyložený papírem na pečení nebo alobalem, a než je uložíte, nechte polevu ztuhnout.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cukroví na poslední chvíli

Přidat komentář