Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rostbíf s pečenou paprikou a rýží

Šťavnaté hovězí se zeleninou hraje všemi barvami
Vydání: 2010/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy:
P
Zelenina Asijská

Ingredience

    • 200 g rýže
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 středně velká cibule, na proužky
    • 2 velké červené nakládané kapie, pokrájené na proužky
    • sůl a pepř
    • malý svazek jarní cibulky, pokrájené
    • 500 g rostbífu

Příprava jídla

1 Rýži uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu a udržujte ji teplou. V pánvi rozpalte olivový olej a osmahněte na něm cibulku, přidejte kapii nakrájenou na plátky a vše prohřejte. Na závěr osolte a opepřete.

2 Rýži rozdělte do misek, přidejte směs z pánve, rostbíf nakrájený na proužky a vše posypte jarní cibulkou.

NĚCO NAVÍC
Pokud vám zbude maso, druhý den ho nakrájejte a opečte na másle, vmíchejte rýži a zeleninu a prohřejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rostbíf s křenovou remuládou

REKLAMA

Přidat komentář