Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Burizonové hrudky

Blesková dobrota z malého množtví ingrediencí zabaví hlavně děti. Obalte si ruce v cukru a tvarujte kuličky.
Vydání: 2010/1
Autor:
Hodnocení:
13 (hlasů)
Počet porcí: Na 25 kousků
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Cukroví

Ingredience

    • 200 g másla
    • 150 g měkkých karamelových bonbonů
    • 2 lžíce nasekaných arašídů (nejlépe nesolených)
    • 1 balení bílých burizonů

Příprava jídla

1 V rendlíku rozpusťte na mírném plameni máslo a přisypte karamely. Míchejte, aby se rozpustily a hmota se spojila. Pozor, směs se nesmí připálit! Lehce prošlehejte. Pak ji odstavte a vmíchejte do ní nasekané arašídy a burizony.

2 Z ještě teplé hmoty tvarujte hrudky (lépe to půjde, když si ruce obalíte v moučkovém cukru) a nechte oschnout.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Mandlové hříbky

REKLAMA

Přidat komentář