Lilek s ovčím sýrem, bazalkou a rajčaty

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Lilek s ovčím sýrem, bazalkou a rajčaty

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

2 malé lilky, trocha mouky na obalení, 2 nadrobno nakrájené šalotky, 2 stroužky česneku najemno nasekané, 120g ovčího sýru, 600g rajčat spařených, oloupaných, zbavených jádřince a nakrájených na kostičky, 1 lžička másla, 8 lístků bazalky, olivový olej na opečení lilku, sůl, pepř
Lilek nakrájíme na plátky, obalíme v mouce, řádně oklepeme a opečeme na olivovém oleji dozlatova. V kastrůlku na másle zpěníme šalotku, česnek, prohřejeme nakrájená rajčata, přidáme ovčí sýr, osolíme, opepříme a nakonec přidáme nakrájenou bazalku. Opečený lilek prokládáme směsí a servírujeme s míchaným salátem.
Autor: keny

Obchod Apetit