0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Madlové sušenky

Madlové sušenky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

4 bílky
10 dkg cukru krupice
10 dkg hledné mouky
10 dkg celých oloupaných mandlí ( můžou být i nelouopané lehce opražené)
citronóvá kůra
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Velmi jemně vmícháme mouku a cukr. Na konec přidáme mandle a citrónovou kůru. Těsto vlijeme do formy srnčí hřbet vyloženou pečícím papírem. Při teplotě 180C cca 20min. Po vytažení z trouby necháme lehce vychladnout. Vyndáme z formy a nakrájíme na tenké plátky. Ty vyskládáme na pečící papír a vysušujeme v troubě horkým vzducem při nízké teplotě. Když jsou sušenky křupavé, jsou hotové
Autor: bellonia

Obchod Apetit