Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Madlové sušenky
Madlové sušenky


< 60 min
0,0 (0x)

Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Velmi jemně vmícháme mouku a cukr. Na konec přidáme mandle a citrónovou kůru. Těsto vlijeme do formy srnčí hřbet vyloženou pečícím papírem. Při teplotě 180C cca 20min. Po vytažení z trouby necháme lehce vychladnout. Vyndáme z formy a nakrájíme na tenké plátky. Ty vyskládáme na pečící papír a vysušujeme v troubě horkým vzducem při nízké teplotě. Když jsou sušenky křupavé, jsou hotové


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu