Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bulky s fenyklem a koriandrem

Nejlepší jsou hned po upečení
Vydání: 2010/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Na 12 bulek
Doba přípravy:
Pečení: 25 minut
P
Chléb a pečivo Česká

Ingredience

    • 1 lžička fenyklových semínek
    • 1 lžička sezamových semínek
    • 1 lžička semínek (římského) kmínu
    • 1 lžička koriandrových semínek
    • 1/2 lžičky hrubé mořské soli
    • 1 dávka základního těsta, vykynutého
    • olivový olej na vymazání formy a na potření bulek

Příprava jídla

1 Všechna semínka nahrubo semelte v robotu nebo podrťte v hmoždíři. Smíchejte se solí a dejte stranou.

2 Zahřejte troubu na 180 °C. Vykynuté těsto rozdělte na dvanáct kousků a vyválejte z nich kuličky. Dvanáct formiček na muffiny o objemu cca 125 ml vymažte olivovým olejem a rozdělte do nich polovinu směsi koření a soli. Do každé formičky vložte kousek těsta, potřete je olejem a všechny také posypte zbývající směsí. Pečte 20–25 minut, dozlatova.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bulky s tymiánem a s česnekovým máslem

REKLAMA

Přidat komentář