Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Penne ricce zapečené s paprikou a uzenou scamorzou

Plný hrnec báječných těstovin
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí:
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 zelená a 1 červená paprika, nakrájené na nudličky
    • 1 lžička čerstvého tymiánu
    • sůl
    • pepř
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • těstoviny penne ricce
    • 1 lžíce strouhaného parmazánu
    • 100 g uzeného sýra na tenké plátky

Příprava jídla

1 Na 2 lžících olivového oleje 2 minuty zvolna opékejte jednu zelenou a jednu červenou papriku a lžičku čerstvého tymiánu. Osolte, opepřete, přidejte 150 ml smetany ke šlehání a vařte další 4 minuty.

2 Smíchejte s uvařenými penne ricce a lžící strouhaného parmazánu. Dejte do máslem vymazané zapékací nádoby. Poklaďte 100 g uzeného sýra na tenké plátky (třeba scamorza, kaškaval, oštiepok). Zapečte v troubě předehřáté na 200 stupňů.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Penne ricce s bylinkovým pestem

Penne s houbami a speckem

Penne ricce s pancettou

Penne s tuňákem a paprikou

Orecchiette s klobáskou a pečenými paprikami

18x zapečené těstoviny

REKLAMA

Přidat komentář