Jihočeská kulajda

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Jihočeská kulajda

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

2 l vody
400 g hříbků
8 větších brambor
kopr
5 kuliček nového koření
3 bobkové listy
5 kuliček celého pepře
Vegetka
sůl
Do litru vody dáme houby, brambory nakrájené na kostičky, bobkový list, nové koření a celý pepř. Před změknutím brambor dolijeme zbytek vody, ve smetaně rozmícháme pět lžic hladké mouky a zahustíme. Přidáme rozšlehaná vejce. Dochutíme solí, octem a Vegetkou. Před podáváním posypeme nasekaným koprem.

Obchod Apetit