Bramborové bagetky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Bramborové bagetky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

•300 ml mléka
•3 lžíce oleje
•1 vejce
•310 g hladké mouky
•200 g chlebové mouky
•100 g bramborových knedlíků v prášku
•1 lžička kmínu
•1 lžička cukru
•2 lžičky soli
•1/2 kostky droždí (2,2 g)
Suroviny smícháme, vypracujeme hladké těsto a necháme kynout. Nebo suroviny nasypeme do domácí pekárny a zvolíme program na kynutá těsta.Vytvoříme bagety, housky nebo rohlíčky a necháme ještě 40 minut kynout. Pomašlujeme mlékem a pečeme 15 až 20 minut na 180 °C.

Obchod Apetit