Tataráček z rajčat s mozzarellou a polníčkem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Tataráček z rajčat s mozzarellou a polníčkem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

•4 rajčata
•2 šalotky
•3 lžíce olivového oleje
•½ svazku bazalky
•250 g mozzarelly
•šťáva z 1 citronu
•100 g polníčku
•balsamico glaze
•sůl, pepř
Oloupaná spařená rajčata bez semínek a šťávy nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou šalotkou, olivovým olejem a bazalkou (drobně posekanou). Podle potřeby osolíme a opepříme. Naaranžujeme na talíř, poklademe mozzarellou a ozdobíme polníčkem a balsamico glaze.

Obchod Apetit